fbpx

Stel je een wereld voor waarin regels meer richtlijnen zijn, waarin elk probleem een kans is voor een creatieve oplossing, en waarin je sociale kalender meer lijkt op een wereldtournee van een rockband. Dat is ongeveer hoe week 12 eruitziet voor onze geliefde Waterman-vrienden. Of je nu een Waterman-moeder bent die jongleert met de chaos van het leven of een Waterman-kind wiens verbeelding zo wild is dat het bijna een eigen YouTube-kanaal nodig heeft, deze week is voor jullie.

Voor Moeders (Waterman)

Algemene Fortuin: Pak je toverstaf (of je smartphone), want deze week ben je een ware magiër. Je creativiteit en innovatief vermogen zijn op een all-time high, wat betekent dat het tijd is om die dromen in daden om te zetten. En met “daden” bedoelen we alles van het starten van een zijproject tot het herinrichten van je woonkamer.

Liefdesfortuin: De sterren suggereren dat het tijd is voor een hart-tot-hart met je geliefde, of voor de singles, een sprong in het diepe (met zwembandjes). Vergeet niet, communicatie is jullie love language deze week.

Carrièrefortuin: Op werkgebied zijn jullie als Steve Jobs en Oprah’s liefdeskind: visionair, inspirerend en ietwat onvoorspelbaar. Grijp die kans om te schitteren, maar zorg ervoor dat je collega’s ook in de spotlight staan.

Welvaartsfortuin: Je bankrekening kan eruitzien als een rollercoaster – spannend, maar ook een beetje beangstigend. Het is tijd om te investeren in wat echt telt (en nee, we hebben het niet over die limited edition sneakers).

Gezondheidsfortuin: Je lichaam zegt “ja” tegen avontuur, maar je geest heeft ook rust nodig. Probeer eens iets nieuws dat zowel ontspannend als stimulerend is, zoals aerial yoga of onderwater mandala’s tekenen.

Voor Kinderen (Waterman)

Algemene Fortuin: Waterman-kinderen, jullie zijn deze week kleine Einsteins met een vleugje Picasso. Of het nu gaat om een wetenschapsproject of een kunstwerk, jullie ideeën zullen iedereen versteld doen staan.

Liefdesfortuin: Vriendschappen bloeien op, en jullie zijn de social butterfly’s van de speelplaats. Vergeet niet om ook nieuwe kinderen in jullie spellen te betrekken – jullie charisma kent geen grenzen.

Carrièrefortuin: Oké, misschien hebben jullie geen “carrière”, maar op school zijn jullie de sterren. Blijf vragen stellen en de grenzen van jullie kennis verleggen – jullie leraren zullen onder de indruk zijn.

Welvaartsfortuin: Het is nooit te vroeg om te leren over geldbeheer. Misschien kunnen jullie beginnen met een spaarproject voor die te gekke uitvinding waar jullie aan hebben gedacht.

Gezondheidsfortuin: Met al die energie is het belangrijk om actief te blijven, maar zorg ervoor dat jullie ook tijd nemen om te chillen. Misschien is mindfulness voor kinderen wel jullie nieuwe hobby.

Dus, lieve Watermannen, bereid je voor op een week die even onvoorspelbaar als opwindend is. Jullie zijn de architecten van jullie eigen lot, de schrijvers van jullie eigen avonturenboek, en laten we eerlijk zijn, waarschijnlijk de toekomstige leiders van een intergalactische raad. Geniet van de rit, en vergeet niet om af en toe ook te aarden.