fbpx

Stel je een wereld voor waarin elke emotie een kleur is, elke gedachte een penseelstreek, en het leven een canvas dat smeekt om gevuld te worden met de diepste dromen en verlangens van de Vissen. Welkom in week 12, Vissen, waar jullie de kunstenaars zijn en het universum jullie persoonlijke studio biedt. Bereid je voor op een week waarin je intuïtie je beste gids is en je creativiteit geen grenzen kent.

Voor Moeders (Vissen)

Algemene Fortuin: Deze week zijn jullie als zeemeerminnen van het diepe, zwemmend door de oceanen van jullie emoties met een gratie die alleen Vissen kennen. Gebruik deze diepe verbinding met jezelf om je creativiteit te verkennen en misschien zelfs een paar oude dromen van de zeebodem op te duiken.

Liefdesfortuin: De liefdeswateren zijn kalm met een kans op hartstochtelijke onderstromen. Of je nu single bent of deel uitmaakt van een duo, communicatie vanuit het hart (en misschien een beetje poëzie) zal jullie banden versterken.

Carrièrefortuin: Op het werk voelen jullie je misschien meer als een mystieke adviseur dan als een kantoorkrijger. Vertrouw op jullie intuïtie om door eventuele professionele mistbanken te navigeren, en aarzel niet om jullie unieke visie te delen.

Welvaartsfortuin: Jullie financiële zesde zintuig is actief, waardoor dit een goed moment is om te mediteren over jullie financiële toekomst. Misschien is het tijd om te investeren in die cursus zeemeerminzwemmen waar jullie altijd al van gedroomd hebben.

Gezondheidsfortuin: Jullie zijn deze week één met water, dus activiteiten die jullie helpen stromen, zoals zwemmen of baden, zijn niet alleen helend voor het lichaam, maar ook voor de ziel. Vergeet niet te ademen.

Voor Kinderen (Vissen)

Algemene Fortuin: Vissen-kinderen zijn kleine poëten en dromers, klaar om de wereld te verkennen met een verbeeldingskracht die grenzeloos is. Geef ze de ruimte om te dromen en moedig hun creatieve uitingen aan, of het nu gaat om schilderen, schrijven of het opzetten van een huis-tot-huis zeepverkoop.

Liefdesfortuin: Deze week bouwen ze kastelen van vriendschap op de speelplaats, leren ze de waarde van delen, geven en af en toe, een beetje magische rebellie.

Carrièrefortuin: School wordt een plek waar hun creativiteit kan bloeien. Help ze om te schitteren in projecten die hun unieke kijk op de wereld weerspiegelen, zelfs als dat betekent dat hun huiswerk eruitziet als een avant-garde kunstproject.

Welvaartsfortuin: Een les in “sparen voor die regenachtige dag” kan nu bijzonder resoneren, vooral als die spaardoelen net zo fantasievol zijn als zij. Denk aan het sparen voor een eigen onderwaterkasteel.

Gezondheidsfortuin: Zorg ervoor dat hun gevoelige zieltjes beschermd en begrepen worden. Een veilige haven waar ze zichzelf kunnen zijn en hun emoties kunnen uiten, is essentieel voor hun welzijn.

Dus daar hebben jullie het, Vissen. Een week vol magie, mysterie, en misschien een beetje modder (want creatieve projecten kunnen rommelig zijn). Omarm jullie innerlijke zeemeerminnen en zeemeermannen, en duik in de diepten van alles wat mogelijk is. De wereld wacht op jullie meesterwerken.

Zijn jullie klaar om met de stroom mee te zwemmen, Vissen? De oceaan van mogelijkheden ligt voor jullie open!