Als er iets is waar Stier-families goed in zijn, dan is het wel genieten van de goede dingen in het leven: comfortabel bankhangen, genieten van een maaltijd die smaakt alsof engelen het bereid hebben, en natuurlijk, koppig vasthouden aan wat jullie lief is. Maar wat gebeurt er als de sterren zeggen dat het tijd is om jullie pantoffels aan de kant te schuiven (figuurlijk dan) en een klein sprongetje te wagen? Week 12 van 2024 brengt unieke kansen voor groei en reflectie, dus laten we eens kijken hoe jullie, met jullie voeten stevig op de grond, deze kosmische vibes kunnen omarmen.

Voor Moeders (Stier)

Algemene Fortuin: Jullie week is als een goed georganiseerde kast: alles heeft zijn plek, en er is ruimte voor een paar nieuwe aanwinsten. Het is de perfecte tijd om de lange termijn te overpeinzen, zowel in de liefde als op het werk. Jullie betrouwbaarheid en geduld zijn jullie superkrachten, maar wees niet bang om af en toe de boel op te schudden met een nieuwe uitdaging of kans.

Liefdesfortuin: In relaties is dit de week om diep te graven – misschien niet letterlijk in de achtertuin, tenzij je een tijdscapsule of een nieuwe tuin wilt aanleggen. Voor de vrijgezellen Stieren onder ons: reflecteer op je hartswensen. Wie weet kruist de persoon die jullie idealen belichaamt wel jullie pad.

Carrièrefortuin: Jullie werkethiek is onberispelijk, en het is tijd dat die beloond wordt. Overweeg je een carrièresprong? Doe je huiswerk en praat met vertrouwelingen. Jullie geduld kan wel eens de sleutel zijn tot een nieuwe deur (of een nieuwe bureaustoel).

Welvaartsfortuin: Financieel zijn jullie de rots in de branding, maar dat betekent niet dat je geen plezier kunt hebben met je budget. Investeringen die de tand des tijds doorstaan, zijn nu jullie beste vriend.

Gezondheidsfortuin: Jullie lichaam zegt “dankjewel” voor de stabiele routine, maar vergeet niet om ook jullie geest te voeden. Probeer mindfulness of een rustige wandeling in de natuur voor dat extra beetje zen.

Voor Kinderen (Stier)

Algemene Fortuin: Stier-kinderen vinden deze week hun groef in de veiligheid van routines. Het is een fantastische tijd voor hen om nieuwe vaardigheden te leren of hun creativiteit te verkennen. Wie weet, misschien is er een kleine Picasso of Beethoven in de maak!

Liefdesfortuin: Deze week draait alles om de warmte van familie en vrienden. Het is het perfecte moment om de kunst van het geven en nemen in vriendschappen te oefenen, en misschien zelfs een nieuw maatje te maken.

Carrièrefortuin: Op school blinken ze uit in projecten die concentratie en toewijding vereisen. Vier elk succes, hoe klein ook, om hun zelfvertrouwen een boost te geven.

Welvaartsfortuin: Een spaarpot of een klein project kan hen de waarde van geld en het belang van sparen leren – essentiële levenslessen verpakt in een leuk jasje.

Gezondheidsfortuin: Een mix van activiteit en ontspanning houdt deze kleine Stiertjes in topvorm. Moedig ze aan om buiten te spelen, maar zorg ook voor voldoende rust en gezonde snacks.

Dus daar heb je het, Stier-families! Of je nu je wortels nog dieper plant of besluit om je bladeren naar nieuwe zonnen te richten, onthoud dat jullie kracht ligt in jullie standvastigheid, geduld, en liefde voor de fijne dingen in het leven. Hier is tot een week vol groei, gegrond geluk, en misschien een paar onverwachte avonturen (met of zonder pantoffels).