Ah, Leeuwen, jullie hebben de unieke gave om elke kamer waarin jullie binnenlopen te verlichten – figuurlijk dan, tenzij een van jullie een verborgen talent heeft voor elektriciteitswerken. Deze week lijkt het universum jullie persoonlijke schijnwerper nog wat feller te zetten. Dus, haal die zonnebrillen maar tevoorschijn, want we gaan eens kijken hoe jullie deze extra schittering kunnen benutten, zonder iemand (inclusief jezelf) te verblinden.

Voor Moeders (Leeuw)

Algemene Fortuin: Deze week zijn jullie de definitie van “mama bear”, maar dan de Leeuw-versie, wat waarschijnlijk betekent dat jullie nog meer glamoureus zijn. Jullie charisma en leiderschap stralen, wat geweldig is voor het aanpakken van projecten en het inspireren van anderen. Maar let op, het evenwicht tussen koningin van de jungle en zorgzame leeuwin is cruciaal.

Liefdesfortuin: Jullie brullen misschien iets luider om aandacht deze week, maar onthoud dat liefde een dialoog is, geen monoloog. Voor de singles onder jullie, jullie passie is jullie troefkaart – speel deze wijselijk uit.

Carrièrefortuin: Op werkgebied zijn jullie klaar om te brullen en te schitteren. Jullie ideeën en passie kunnen niet onopgemerkt blijven. Maar, zoals een oude Leeuw-gezegde luidt: “Meet eerst hoe diep het water is voordat je met beide poten springt.”

Welvaartsfortuin: Jullie financiële radar is scherper dan de klauwen van een kitten – schattig maar effectief. Het is een prima moment om slim te investeren, maar weersta de verleiding om je te buiten te gaan aan koninklijke versieringen.

Gezondheidsfortuin: Met zoveel energie en vitaliteit voelen jullie je bijna onoverwinnelijk, maar zelfs Leeuwen moeten af en toe hun manen laten rusten. Zoek activiteiten die zowel jullie lichaam als geest voeden.

Voor Kinderen (Leeuw)

Algemene Fortuin: Leeuw-kinderen zijn deze week kleine avonturiers, altijd klaar voor het volgende grote avontuur. Hun natuurlijke charme en moed maken van elke speeldate een koninklijke parade. Moedig hun creativiteit aan – de wereld is hun podium.

Liefdesfortuin: In het rijk der vriendschappen zijn jullie kleintjes ware sterren. Het is een uitstekende tijd om de kracht van vriendelijkheid en samenwerking te benadrukken – iedereen wil tenslotte een stukje van hun glans.

Carrièrefortuin: Op school of in hun hobby’s kunnen deze jonge Leeuwen echt uitblinken, dankzij hun enthousiasme en leergierigheid. Een beetje aanmoediging gaat een lange weg – applaus, alsjeblieft!

Welvaartsfortuin: Dit is het perfecte moment om Leeuw-kinderen te leren over de waarde van dingen – zowel materieel als immaterieel. Misschien is een spaardoel voor dat glanzende nieuwe speelgoed een goed idee?

Gezondheidsfortuin: Zorg ervoor dat deze energiebommetjes voldoende ruimte hebben om te rennen, springen en spelen. Een gezond dieet en voldoende slaap zorgen ervoor dat ze blijven brullen van plezier.

Dus daar heb je het, Leeuwen. Jullie zijn klaar om deze week te regeren met gratie, kracht en een heleboel liefde. Of jullie nu brullen van plezier, schitteren in de schijnwerpers of jullie koninkrijk (thuis, werk, school) met hartstocht leiden, onthoud dat ware kracht in balans en begrip ligt. Laat jullie licht schijnen, Leeuwen – de wereld kan wel wat extra glans gebruiken.