fbpx

De herfst is officieel begonnen. En het weer laat dit momenteel ook meer dan duidelijk zien. Terwijl de bladeren van kleur veranderen en de dagen korter worden, brengt deze tijd van het jaar ons gezellige momenten binnenshuis. Bij Little Descendant begrijpen we dat de herfst ook regenachtige dagen met zich meebrengt, waarop het soms lastig kan zijn om manieren te vinden om de kleintjes bezig te houden. Daarom hebben we iets speciaals voorbereid voor alle ouders en hun kleine nakomelingen!

We zijn verheugd om een reeks van zes exclusieve herfstthema kleurplaten te introduceren, nu beschikbaar om GRATIS te downloaden. Deze unieke kunstwerkjes zijn niet alleen bedoeld voor kinderen maar ook voor ouders! Waarom zou je niet een moment van rust pakken en je creativiteit de vrije loop laten als de kinderen slapen? Kleuren is een fantastische manier om te ontstressen en je mindfulness te bevorderen.

Onze kleurplaten zijn geïnspireerd door alles wat de herfst te bieden heeft: van vallende bladeren en regenlaarzen tot halloween en paddestoelen. Elk ontwerp vertelt een verhaal, een viering van dit bijzondere seizoen dat zowel kinderen als volwassenen kunnen waarderen.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Volg deze stappen om je kleurplaten te bemachtigen:

  1. Klik op onderstaande knop en download de kleurplaten met één simpele klik.
  2. Het downloaden start automatisch na het klikken op de knop.
  3. Print ze uit en je bent klaar om te kleuren!

Of je nu op zoek bent naar een rustige middagactiviteit of een manier om de creatieve vaardigheden van je kinderen te stimuleren, deze kleurplaten zijn de perfecte oplossing. Bovendien, door samen te kleuren, creëer je waardevolle herinneringen met je kinderen, herinneringen die jullie zullen koesteren.

Maar dat is nog niet alles! We zouden het geweldig vinden om jullie kunstwerken te zien. Deel je ingekleurde platen op sociale media met de hashtag #LittleDescendant, en maak deel uit van onze gemeenschap die creativiteit en familietijd waardeert. Elke week zullen we een paar van onze favorieten uitlichten op onze officiële sociale media-accounts!

We kunnen niet wachten om te zien wat jullie allemaal creëren. Fijne herfst, en vooral, veel kleurplezier!