fbpx

Dit is het eerste weekoverzicht dat wij hier plaatsen. Spannend! Nog niet zo lang geleden hebben wij Little Descendant overgenomen van Isabel en wij zijn vastbesloten om lekker door te blijven bouwen aan deze leuke en mooie winkel. De bestaande producten hebben wij overgenomen en onze hoofden stromen over van de nieuwe ideeen. 1 van de dingen die ik echt op wil pakken is om elke week een overzichtje te schrijven van onze week. Want naast ondernemers zijn wij ook gewoon mensen van vlees en bloed. Het lijkt mij daarom leuk om elkaar wat beter te leren kennen en dat kan natuurlijk perfect met een blog. 

ZAKELIJK LEVEN

Onze draai vinden is nog wat lastig en ook de balans tussen werk en prive. Nu hadden we voor de overname van Little Descendant al een bedrijf namelijk Vive la Memories dus wij hebben al wel ervaring in het ondernemen. Maar om dan ineens een winkel over te nemen die al draait met voor ons nieuwe producten dan is dat wel even wennen. Maar zeker heel erg leuk. De site moesten we opnieuw maken naar een ander systeem en dit gaf ons de kans om onze stempel op alles te drukken. Wij kennen nu elke pagina, elk product. Ook gaat het maken van de shirts en posters perfect momenteel en dat geeft wat tijd en ruimte om verder te kijken naar nieuwe producten. Zoals de lijn in onze verjaardagshirts uitbreiden. Hier hebben wij leuke ideeen voor die wij komende week verder uit gaan werken. Ook zijn we bezig met posters voor de sterrenbeelden. Met dit warme weer is het extra lekker om te werken aan nieuwe producten. Over het weer gesproken, er moet ook nu al nagedacht worden over sinterklaas en kerst producten. Dat is nog best lastig als het zo zonnig en warm is. 

PERSOONLIJK LEVEN

Vooral persoonlijk was het een bewogen week. Het is ongeveer 2 weken geleden dat wij onze 3de miskraam hebben gehad na de geboorte van onze zoon. De zwangerschap van onze zoon heeft een paar jaar en 5 miskramen op zich laten wachten. Wij voelen ons nu extra gelukkig dat we in ieder geval ons wondertje Spencer hebben. Dinsdag is hij alweer 9 maanden. Voor hem hebben we het hele medische traject doorlopen en nu zijn we weer in de medische malle molen bezig. Afgelopen week drong de 3de miskraam wel erg tot ons door. Hoewel we het al wisten door het bloedverlies en de weer witte test dat het echt over was deze prille zwangerschap werd dit tijdens de folikelmeting pijnlijk extra duidelijk. Ergens blijft toch een sprankje hoop zitten van stel dat het een plakbaby is, dan zou mogelijk een hartje te zien zijn. Maar als er dan niets te zien is en ook het hormonen spuiten (gonal-f) voor niets lijkt te zijn omdat de eitjes niet groeien … ja dan zakt de moed je even in de schoenen. Gelukkig lijkt het er op bij de laatste meting dat er toch 2 eitjes door groeien dus dat was weer een gerust stelling.

Omdat wij nu al in totaal 8 vroege miskramen hebben gehad groeit er alweer een tijdje een idee in mijn hoofd. Ik wil graag een sierraad op de markt gaan brengen dat het mogelijk maakt om een verlies van een kindje in elke stadium van de zwangerschap of vlak na de bevalling te herdenken. Op een tastbare en respectvolle manier. Ik ben hiervoor al de eerste schetsen aan het maken en wordt er zeer enthousiast van. Zo nu en dan zal ik hier in een blog er iets over vertellen. Maar wil je echt op de hoogte blijven volg dan deze pagina voor updates. 

Naast de zorgen rondom de miskraam draait het gezinsleven gewoon door. Moet de was gedaan worden, moet er gekookt worden noem maar op. Ook zijn we bezig met het leeghalen en opnieuw betegelen van de achtertuin. Hier was niets aan gedaan sinds wij hier zijn komen wonen en dat is toch alweer een paar jaar geleden. Als de tegels serieus scheef komen te liggen en je kindje niet veilig in de tuin rond kan kruipen dan weet je dat er werk aan de winkel is. Dus nu duiken we al een paar avonden de tuin in samen en doen we wat we kunnen doen zolang de kleine slaapt en het licht genoeg is buiten. Ik moet zeggen dat dit best wel lekker is, nog lekker warm buiten en dan bij elke tegel die je legt zie je de tuin opknappen, heerlijk. 

Al met al een bewogen week. Komende week hopen we de tuin grotendeels af te krijgen en minimaal een sneak peak te kunnen geven van de verjaardagshirts en de sterrenbeeld posters. Had jij ook een bewogen week? Of zit jij momenteel in rustiger vaarwater?