fbpx

Stijl & Print

Welkom in de wereld van Stijl & Print bij Little Descendant, waar elke print een verhaal vertelt en elke stijl een uitdrukking is van individualiteit. Deze collectie is een viering van de diversiteit die mode kan bieden, met unieke prints en stijlen die ontworpen zijn om iedereen te laten stralen, van maat 56 tot 4XL. Van de wilde charme van onze luipaardprint tot de speelse allure van onze Little Monsters collectie, elke keuze is een kans om je persoonlijke stijl te laten zien.

Onze Stijl & Print collectie nodigt je uit om te experimenteren met mode, om je eigen unieke combinaties te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Of je nu valt voor de subtiele elegantie van zilver en goud, of de levendige energie van kleurrijke patronen, hier vind je de perfecte stukken om je garderobe te verrijken.

Bij Little Descendant geloven we dat mode een vorm van zelfexpressie is, en we zijn toegewijd aan het bieden van kleding die niet alleen mooi is, maar ook een verhaal vertelt. Onze prints en stijlen zijn zorgvuldig gekozen om inspiratie en vreugde te brengen in je dagelijks leven, met een focus op duurzaamheid en kwaliteit.

Verken onze Stijl & Print collectie en ontdek de stukken die jouw wereld kleur geven. Met Little Descendant draag je niet alleen mode, je draagt kunst.

WIJ MAKEN DEZE PRODUCTEN VOOR JOU OP MAAT!
LEVERTIJD 1 TOT 7 WERKDAGEN

Luipaard Prints

 • Monochrome meets Leopard shirt ‘I’ve got WILD ideas’

  18.95
 • Monochrome meets Leopard shirt ‘Wild Child’

  18.95
 • Monochrome meets Leopard shirt ‘It’s a WILD world’

  18.95
 • Monochrome meets Leopard shirt ‘Leopard Addict’

  18.95

Kans maken op een jaar lang gratis shirts ter waarde van €350+?

Wil je kans maken? Vul je email in en maak kans op deze en toekomstige prijzen. Daarnaast krijg je meteen een code te zien voor 10% korting

Gelukt! Gebruik de code: hallolittle voor meteen 10% korting op jouw order.