fbpx

Over ons 

 

Wij van Little Descendant weten maar al te goed hoe het ouderschap is. Druk druk druk en niet altijd even leuk. Vanuit onze eigen ervaring als ouders brengen wij de leukste ontwerpen voor shirtjes en lieve posters de wereld in om met jou te delen. Of het nu is voor een lach op het gezicht van de mensen om jou en je kroost heen of een prachtig cadeau om te geven. Bij ons kun je terecht. Wat kunnen wij vandaag voor jou betekenen?

Els

Els

Eigenaar

Zowel oma als moeder en eigenaar van Little Descendant. Als je met ons mailt is de kans groot dat je bericht krijgt van Els. Daarnaast doet ze veel in de productie.

Ad

Ad

Hoofd productieafdeling

Echtgenoot van Els. De meeste aanpassingen op posters die gemaakt moeten worden regelt Ad. Ook maakt Ad veel producten en bedrukt hij vele shirts. 

Angela

Angela

Design & Marketing

De meeste producten die op deze site te vinden zijn, zijn door Angela ontworpen net als de website. Daarnaast is Angela degene die actief is op social media en regelt ze de marketing.

Elco

Elco

Designer

De posters die onze klanten bestellen worden allemaal met de hand door ons gevuld. Onder andere dus door Elco. Rustgevend werk waar hij veel plezier uit haalt. Daarnaast doet hij IT werk.

Mariëlle

Mariëlle

Designer

Mariëlle zorgt er voor dat de posters worden gevuld met uw gegevens. Dit wordt gedaan met uiterste precisie en enthousiasme. Ze maakt mensen graag blij met een gepersonaliseerde poster. Wie weet is die van u de volgende!

Onze bestsellers

 • FAMILIEPOSTER

  16.95
 • LITTLE MONSTERS “Ik hoor je wel maar ik luister niet”.

  18.95
 • LITTLE MONSTERS “Nou hier ben ik dan. Succes!”

  18.95
 • FAMILIEPOSTER | Familytree

  18.95