Gebruikershandleiding voor GekkoTex Muurcirkels

Gefeliciteerd met uw aankoop van een GekkoTex muurcirkel van Little Descendant! Volg de onderstaande stappen om uw muurcirkel eenvoudig en probleemloos aan te brengen, te verwijderen en opnieuw te positioneren.

 

Stap 1: Voorbereiding

  1. Oppervlakte Voorbereiden: Zorg ervoor dat de muur schoon, droog en vrij van stof en vuil is. Dit zorgt voor een optimale hechting.
  2. Uitpakken: Haal de GekkoTex muurcirkel voorzichtig uit de verpakking. Vermijd het aanraken van de kleeflaag om de plakbaarheid te behouden.

 

Stap 2: Aanbrengen

  1. Positioneren: Houd de muurcirkel tegen de muur op de gewenste locatie. Voor grotere cirkels kan het handig zijn om dit met twee personen te doen.
  2. Plakken: Begin aan de bovenkant en werk naar beneden. Druk de muurcirkel langzaam en gelijkmatig tegen de muur. Gebruik je handen om eventuele luchtbellen eruit te wrijven.

 

Stap 3: Herpositioneren

  1. Losmaken: Trek de muurcirkel voorzichtig los van de muur door bij een hoek te beginnen en langzaam naar beneden te werken. GekkoTex is ontworpen om geen resten achter te laten.
  2. Opnieuw Aanbrengen: Herhaal stap 2 om de muurcirkel op een nieuwe plek aan te brengen. Zorg ervoor dat de nieuwe locatie ook schoon en droog is.

 

Stap 4: Onderhoud

  1. Reinigen: Als de muurcirkel vuil wordt, kunt u het oppervlak voorzichtig schoonmaken met een zachte, vochtige doek. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.
  2. Opslag: Als u de muurcirkel tijdelijk wilt verwijderen, bewaar deze dan plat op een schone, droge ondergrond om te voorkomen dat de kleeflaag vuil wordt.

 

Tips

  • Temperatuur: Breng de muurcirkel aan bij kamertemperatuur voor de beste hechting.
  • Gebruik op Behangen: GekkoTex werkt uitstekend op behang en beschadigt het oppervlak niet bij het verwijderen.\

 

Met deze eenvoudige stappen geniet u lang van de betoverende muurcirkels van Little Descendant. Veel plezier met het inrichten van uw kinderkamer!